AcupunctureShop byder på stort udvalg af massagebrikse

0

Har du behov for en ny massagebriks til din klinik eller til andet formål? Så kan du med fordel søge videre på AcupunctureShop.com. Her kan du vælge mellem et stort udvalg af brikse i god kvalitet og i mange prisklasser. Briksene finde både med træstel og med alumuniumsstel, og i et prisniveau, hvor alle kan være med.

En oplagt mulighed er at finde en massagebriks i CAIR serien. I denne serie får du høj værdi for pengene. Serien indeholder brikse i alle prisklasser. I den billige ende kan du vælge den meget populære ETL 57. Her får du en god og robust træbriks, der er egnet til brug i egen klinik og ved kundebesøg. En begynderbriks af meget høj kvalitet. Et anden mulighed med træbriks er modellen Alpha, der er lavet med et unikt udformet rygløft, der giver mange muligheder til den kreative behandler. Her medfølger ansigtspude og armslynge samt en solid bæretaske.

Søger du en lettere og smartere alumuniumsbriks, så er modellen PT018 værd at kigge på. Med denne får du en briks med løft i ryggen, og ne briks der betegnes som den bedste transportable briks nogensinde. Et super køb for en professionel behandler. Briksen er lavet med computer svejsninger, ansigtsstøtte, armstøtte, åndehul, kraftigt kunstlæder på overfladen og en bærestyrke på 250 kg. Du kan også vælge modellen PBC Lukses fra Firm n Fold. Denne kommer med både vinger, armstøtte, ansigtsstøtte og kan løftes i ryggen. De rigtig mange indstillingsmuligheder kan anvendes indenfor alle former for akupunktur, massage, zoneterapi og meget andet. Mulighederne for massagebrikse er mange hos AcupunctureShop.com, og der er helt sikkert en løsning, der passer til dit behov.

Bag AcupunctureShop.com står Danmarks største importør af specialiceret akupunkturudstyr og en af Europas største forhandlere på området Der arbejdes med udgangspunkt i solide samarbejdsaftaler i Kina, Frankrig, Danmark, Tyskland, Italien og Tjekkiet.

Share.

About Author