Billige Molton-scenetæpper i god kvalitet

0

Hvis du beskæftiger dig inden for underholdningsbranchen, er du sandsynligvis allerede opmærksom på, at en succesfuld sceneproduktion har mange komponenter. Lyden skal være i orden. Det samme gælder lyset. Og et godt scenetæppe er også uundværligt.

Hvad er et scenetæppe?

Scenetæppet symboliserer begyndelsen og slutningen på en teaterproduktion. Selvom scenetæppet ikke spiller en aktiv rolle i selve den historie, der foregår på scenen, er scenetæppet essentielt for enhver forestilling. Scenetæppet tillader dig nemlig at skjule scenen, så publikum først kan se indenfor, når forestillingen for alvor går i gang.

Hvad er Molton?

Molton er typisk et tykt bomuldstæppe, men af og til kan Molton også fås i satin. Et Molton-tæppe kan både benyttes som bagtæppe, fortæppe, dækning, sideben og sulfitter. Denne form for scenetekstil er desuden nem at brandsikre, og den virker både lys- og lydabsorberende, hvilket gør den perfekt for dem af os, der ønsker at kunne opsætte professionelle teaterprodukter.

Hvor meget koster Molton?

Molton findes i mange forskellige prisklasser. Hvor de billigste Molton-modeller typisk kun koster omkring 1.600 kroner for 60 kvadratcentimeter, koster de dyrere af og til helt op mod 3.000 kroner for samme mængde stof. Molton er ikke billigt, men når du bruger det, vil du opdage, at tekstilet er alle dine penge værd. Hvis du løbende holder øje med forhandlernes sider, vil du af og til være heldig og finde Molton på tilbud.

Hvilken type Molton skal jeg vælge?

Den rette type Molton afhænger i høj grad af, hvilken produktion du skal opsætte. Mange vælger traditionel bomulds-Molton i tyk, mørkerød bomuld, men hvis din produktion er en alternativ én af slagsen, kan det være, at blå, hvid eller knaldgrøn Molton egner sig bedre til formålet.

Har du svært ved at finde ud af, hvilken Molton du skal vælge? Så overvej produktionens æstetik og kontakt forhandlerens kundeservice for råd og vejledning.

Share.

About Author