Byg den perfekte butik: Her er tre gode råd

0

Du har sikkert en masse inspiration til at gå i gang med dit nye butikprojekt, men det er altid godt at få lidt hjælp fra folk, som har gjort det før. Derfor har vi i denne artikel samlet vores gode råd til, hvad du skal huske at opsætte i din butik, når du skal starte op fra bunden af.

Udvendig afdækning

Når solen banker på, og du gerne vil have folk ind i din butik i sommervarmen, skal der være styr på temperaturerne i din butik, men kan folk overhovedet gå udenfor på gaden og kigge på dine varer? Giv dem her vinduesmarkiser, som kan benyttes til at dække af for solen, samtidig med at de ser godt ud til din butik som et dekorativt element.

Find personlige genstande til indretningen

Der er ikke noget værre end nyopstartet butik, som virker utroligt kold og klinisk at træde ind i. Her kan du eksempelvis med personlige genstande fra genbrug gøre en del ved den vibe, som er i din butik. Det er en meget billig løsning, men det er samtidig en løsning, som du vil blive rigtig glad for i sidste ende.

Epoxy gulve

Når folk går ud og ind i din butik hele dagen lang, så vil der unægtelig være et beskidt gulv – særligt, når det regner eller sner, og folk tager det med ind. Med eksempelvis epoxy gulve har du en fantastisk løsning, som er nem at rengøre, og som tilmed er relativt billig at lægge på sammenlignet med sildeparket og trægulv, som nogle jo foretrækker visse steder.

Share.

About Author