Coronavenlig restauration: Sådan gør du

0

Selvom corona for mange snart er et overstået kapital, så er det ikke helet ude af verden endnu. Og det er bestemt heller ikke sikkert, at verden bare lige sådan vender tilbage til det normale, som vi kender fra tidligere. Vi er blevet utroligt bevidste om, hvor let sygdom kan sprede sig, og det betyder, at du som virksomhed eller restauration skal tage nogle forbehold – dem kommer vi med gode råd til her.

Kontaktfri løsninger

Hvad end det drejer sig om døre eller en håndtørrer på badeværelset, så er kontaktfri løsninger det nye. Ingen har lyst til at tage fat i et håndtag eller et håndklæde, som er blevet rørt mange gange før. Derfor skal du så vidt muligt forsøge at implementere kontaktfri løsninger, hvor det giver mening ved dig.

Instruer personale i at holde afstand

Vi skal måske ikke længere fokusere på at holde afstand, men det er stadig god skik. Særligt de gæster, som måske tidligere har været mere udsatte, vil sætte stor pris på den afstand og respekt, som der forefindes. Afstanden nedsætter risiko for smitte, og det udviser bare en enorm mængde omtanke, som de fleste vil værdsætte.

Mulighed for afspritning

Det er bestemt ikke alle, som kommer til at benytte sprit fremadrettet, men nogle gør helt sikkert velvidende, hvor let det er et at blive smittet og smitte andre. Derfor bør du altid give muligheden for, at det kan lade sig gøre og så ellers bare lade valget være op til den enkelte gæst. Det er god skik og noget, som de fleste vil sætte pris på.

Share.

About Author