Designgaven.dk – alle de kendte mærker samlet på ét sted!

0

Bryllup? Eksamen? Fødselsdag? Forkælelse til en du holder af? Uanset hvilken lejlighed du køber gave til, så kig forbi Designgaven.dk og se vores store udvalg af produkter fra alle de lækre designermærker!

Om det er de tidsløse Lyngby vaser, de flotte Bjørn Wiinblad produkter, de lækre håndklæder fra Södahl eller noget helt fjerde, der står på ønskesedlen, så er Designgaven.dk det helt rigtige sted at gå på opdagelse. Hos os kan du både søge efter et specifikt produkt, søge efter et bestemt mærke og søge efter en produktkategori. Så er det nemt at få et hurtigt overblik – uanset om du har en ønskeseddel at gå ud fra eller du selv ønsker at finde på den helt rigtige gave.

Vi har produkter til alle hjemmets rum; Juna sengetøj til soveværelset, Le Creuset stel til spisestuen, Zone produkter til badeværelset, Georg Jensen lysestager til dagligstuen og Trip Trap opbevaring til køkkenet er bare et udpluk af de produkter vi kan friste dig med.

Vi har gjort det nemt at se hvad der er populært lige nu – du kan altid se Top 10 gaveideer til ham og Top 10 gaveideer til hende på Designgaven.dk – en smutvej til inspiration, som især mændene nok kan få glæde af!

Vi tilbyder også elektroniske gavekort, der sendes direkte fra Designgaven.dk til modtagerens e-mail. Så kan du hurtigt og nemt glæde familie og venner både fra nær og fjern.

Er du i tvivl om hvad du skal vælge? Bare rolig, vi hjælper dig! Personlig service er en selvfølge hos os! Vi sidder klar ved telefonen, ved e-mailen og på chatten, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige gave eller besvare spørgsmål om vores produkter.

Billig fragt, gebyrfri betaling og 30 dages fortrydelsesret er en selvfølge hos os.

Lige nu har vi gode tilbud på Lyngby vaser, Poul Pava produkter, Kay Bojesen fugle, Holmegaard vinglas og meget mere – besøg Designgaven.dk – vi glæder os til at se dig!

P.S.: Vi siger det ikke til nogen, hvis du kommer til at købe en gave til dig selv!

Share.

About Author

Comments are closed.