Din krop elsker en god holdning

0

Det er vigtigt for vores velvære og æstetiske udtryk – måske meget vigtigere end mange er klar over – at vi har en god holdning i kroppen.

Hvorfor er det så vigtigt? Når det nu trods alt er nemmest at lude lidt med skuldrene, er det så egentlig ikke i orden? Vores moderne livsstil hænger desværre for mange af os sammen med en dårlig holdning i ryg og nakke, der alt for let er blevet en vanesag.

Bestposture.dk er specialister i holdningskorrigerende tøj og det er der en grund til. Der er nemlig rigtig mange af vores helt almindelige men alligevel super irriterende, dagligdags helbredsgener der kan afhjælpes ved at have en rank holdning.

Hvordan virker holdningskorrigerende tøj så?

Holdningskorrigerende tøj kan for eksempel være en t-shirt, der fungerer som ryg- og lændestøtte for dig gennem hele dagen. Tøjet er produceret på innovativ teknologi der fungerer som en konstant reminder om at trække skuldrene der tilbage hvor de egentlig skal sidde. Det giver dig den kropsholdning der er absolut sundest og ikke mindst smukkest at se på.

For sportsudøvere og atleter gælder det også, at deres krop kun kan yde deres ypperste og allerbedst restituere hvis de er opmærksomme på at have den ranke holdning som det er meningen at vi skal have.

Hvilke fordele kan der være for almindelige mennesker der for eksempel sidder mange timer ved et skrivebord hver dag? 

Den ryg- og lændestøtte som det holdningskorrigerende tøj yder kan fjerne smerter i nakke og ryg, fjerne spændingshovedpiner, få dig til at syne yngre fordi du undgår en krumbøjet holdning, give bedre vejrtrækning og styrke både koncentrations- og balanceevnen. 

Når du bruger det holdningskorrigerende tøj, svarer det nærmest til at du laver rygøvelser derhjemme hver dag. Det smarte ved tøjet er jo så at du tager rygøvelserne med dig hvor end du går hen. Bestposture.dk siger selv, at det er “som at have en lille fysioterapeut i nakken, der hele tiden minder din ryg om at lave øvelser.” Smart ikke?
Nogle mennesker kan bruge holdningskorrigerende tøj 24 timer i døgnet, men det er vigtigt at lytte til sin krop når man bruger det. Andre kan kun klare og har kun brug for nogle få timer ad gangen.

Besøg ovenstående link og læs mere om holdningskorrigerende tøj, tanken bag og andres anmeldelser af tøjet der laves af flere forskellige brands. Bestposture.dk har noget for enhver smag og til afhjælpning af ethvert ryg/nakke-problem. 

Share.

About Author