Forkæl dine unger med økologisk børnetøj

0

Tænker du nogensinde over, hvor mange kemikalier dit børns tøj har været i forbindelse med under produktionen? Vi bruger stort set alle timer om dagen i nærkontakt med tøj og sengetøj, og derfor er det vigtigt, at det består af sunde materialer. Med økologisk børnetøj, skåner du dit barn for kontakt med usunde materialer, og gør samtidig en indsats for miljøet. Hos BABYNATURE banker hjertet for den grønne løsning, hvor ikke bare køleskabet, men også garderoben, består af økologiske og bæredygtige produkter.

Økologiske og bæredygtige mærker

Hos BABYNATURE er det altafgørende, hvilket mærke, der står i nakken. Det er nemlig din garanti for, at få glæde af rent og økologisk børnetøj, som både er fri for kemikalier, og samtidig er fremstillet under vilkår, der har taget hensyn for miljø og medarbejdere. Du kan med andre ord være helt sikker på at købe børnetøj med god samvittighed, når du handler hos BABYNATURE.

I kataloget finder du charmerende designs fra bl.a. Engel,Müsli by Green Cotton, Cam Cam, E Z P Z, DISANA,Klean Kanteen, ÖkoNORM, N-Sleep, VivaTex og LunchBots. Gå på opdagelse og find dine favoritter.

Økologisk komfort i uld og bomuld

Alt baby- og børnetøj hos BABYNATURE er fermstillet i 100% økologiske materialer. Du finder både tøj i uld og bomuld. I kataloget finder du alle basisvarer til familiens mindste, så de kan være klædt økologisk fr top til tå. Du finder strømper, strømpebukser, leggins, bukser, kortærmede og langærmede bluser, t-shirts med kuvertlukning, babyhuer, kjoler, cardigans, hoodie suits, body stockings, selebukser, striktrøjer og meget mere.

Økologi behøver ikke være kedeligt og kradsene. Alle produkter er – udover at være miljøvenlige – fremstillet i super bløde og behagelige materialer, der giver optimal komfort til baby og barn. Samtidig består udvalget af tøj i charmerende og moderne design, så det samtidig er dejligt at kigge på. Tag et kig på Babynature.dk og find et godt tilbud.

 

Share.

About Author