Frisk frugt til en sundere arbejdsdag

0

FrugtKurven tilbyder firmafrugt og frugtordninger til kunder over hele landet, som ønsker mere energi og velsmag i hverdagen. Oplev fordelene ved nem adgang frisk frugt genenm en af de mange typer frugtkurve og frugtkasser, som matcher behovet på din arbejdsplads, eller i din husstand. Vælg en økologisk løsning, hvis du holder af sæsonfrugt. Hos FrugtKurven er du sikret en lækker smagsoplevelse og et godt energiskud hver gang!

Frugt holder hjernen frisk og kroppen glad

Vi har hørt det så mange gange før: 6 om dagen. Og der er noget om snakken. Spiser man dagligt 6 stykker frugt, giver man kroppen et godt skud af de vitaminer og mineraler, der er nødvendige for at holde systemerne i gang optimalt. Kroppen vil takke dig ved at give følelsen af velbehag, dit energiniveau vil blive påvirket, og din hjerne bliver friskere. Altsammen effekter, der kommer dig til gode både i arbejdslivet og i privatlivet.

Mere energi på arbejdspladsen smitter af på humøret, og motivere til bedre resultater – og højere arbejdsglæde generelt. Det kræver ikke meget at give kroppen det ekstra, der gør forskellen i hverdagen, og med frisk frugt leveret til døren hver dag, eller hver uge, kan det ikke blive nemmere. Hold kroppens motor i gang med en vitaminindsprøjtning fra FrugtKurven!

Sammensæt jeres egen firmafrugtordning

Der findes en lang liste af muligheder, når den rette frugtordning skal vælges. Ønsker du en frugtkurv, kan du vælge mellem 4 forskellige størrelser: mini, lille, mellem og stor. Her får du et lækkert udvalg af kvalitetsfrugt, som toppes med friske vindruer. Ønsker du en kurv med basisfrugt, kan du ligeledes også vælge 4 forskellige mængder: 25, 35, 45 eller 55 stk. frugt – i denne type kurv, vil indholdet bestå af varieret basisfrugt som æbler, pærer, appelsiner og bananer. Endelig kan du vælge at bestille en frugtkasse, som fås i mængderne 40, 50, 75 og 100 stk.

Firmafrugt behøver ikke være kedeligt!

Share.

About Author