Hold dine medarbejdere sunde

0

At holde den sunde krop er kun godt for dig. Det giver en masse energi og motivation til at få ting gjort i løbet af dagen. Derfor giver det god mening, at du har lyst til at vedligeholde den krop og den energi. Men det giver også god mening, at du har lyst til at dine medarbejdere har denne krop og denne energi. Dette leder nemlig til at mere arbejde bliver gjort og gjort rigtigt. Men for at dette skal lykkedes, så skal de have mulighed for at spise sundt. Så skal din arbejdsplads ikke have en økologisk frugt ordning?

Frugt på arbejdet kan løfte moralen

At have økologisk firmafrugt på arbejdspladsen kan være en rigtig god ide. Ikke nok med at det giver dine medarbejdere en tæt mulighed for at holde sig sunde og raske, hvor de heller ikke skal forlade arbejdspladsen. Så kan det også bare løfte moralen og gøre dine medarbejdere gladere for at arbejde der. At firmaet giver dem gratis frugt, viser at firmaet sætter pris på dem. Det viser også at firmaet går op i deres velbehag og at de holder sig sunde. Så gør dine medarbejdere den tjeneste. For så giver de til gengæld dig den tjeneste, at deres arbejde og resultater bliver bedre!

Om det er i en frugtkasse, en frugt kurv eller en om det bare er basalt frugt, som du kan have stående på arbejdspladserne, så tæller det hele. Og frugt smager godt, så det er jo en dejlig snack at have stående fremme. Hvis man skal tænke lidt forretning logisk, så er det også en bedre snack at have for resultater. Slik og andet sodavand eller energidrikke kan dræne energien ud af folk. Hvorimod frugt giver dem et mere naturligt boost, som holder dine medarbejdere kørende meget længere.

Share.

About Author