Indret dit hjem med masser af lys

0

Når man har ferie, har man god tid til at lave forbedringer i sit hus. Det kan for eksempel være at sætte nye lamper op. Det er vigtigt at have et godt lys i sit hus. Det kan være med til at gøre huset hyggeligere at være i. De fleste bruger rigtig meget tid i deres hjem, fordi vejret i store dele af året, tvinger os til at være inden for.

Hos lampeguru.dk har de et stort udvalg af lamper. Du kan derfor finde en lang række forskellige stilarter af lamper hos dem. Der vil derfor højst sandsynligt være noget, der falder i din smag og passer ind i dit hjem.

Brug lamper til at få mere farve i et rum

Hvis du er træt af stemningen og farvevalget i et af dine rum, kan nye lamper være med til at gøre en stor forskel. Lamperne kan give noget ny farve i rummet. Lampeguru.dk har et stort udvalg af farvede lamper. Det er for eksempel Halo Tech Dallas Metal Lamper i en skarp grøn farve eller Halo Tech New York Pendel, der blandt andet kommer i lilla, orange og guld.

Når en lampe har en kraftig farve, er den med til at ændre farvesammensætningen i hele rummet. Den bliver derfor en vigtig del af indretningen i rummet.

Gør haven klar til efterår og vinter

Sommeren er også en god mulighed for at gøre sin have klar til efterår og vinter og få sat noget lys op derude. Det er rart at ave noget ekstra lys i haven. Det ser pænt og hyggeligt ud og gør efteråret og vinteren lidt mindre mørk.

Lampeguru.dk har flere forskellige former for lyskæder, der alle kan hænge uden for. Pærerne kan både fås i klar, mat og forskellige farver. Lyskæderne kan hænge i  et træ eller i en hæk og på den måde være med til at lyse haven op i den mørke tid.

Lav en lektiekrog til dit barn

Hvis dit barn skal starte i skole efter ferien, er det også en god ide at få indrettet deres værelse med et sted, hvor de kan lave lektie. Det giver barnet mulighed for at sidde og fordybe sig i sine lektier. Barnet har selvfølgelig brug for en god lampe, så det kan se ordentligt.

Lampeguru.dk har et stort udvalg af lamper til skrivebordet. Du og dit barn har derfor rigtig mange valgmuligheder.

Du kan også vælge at lave en lektiekrog i stuen eller køkkenet. Barnet har her mulighed for at sidde alene med lektierne, men kan så spørge om hjælp, når det har brug for den. Det giver en som voksen mulighed for at lave noget andet – for eksempel at forberede aftensmaden. I barnets lektiekrog i stue eller køkken er det selvfølgelig også vigtigt, at der er en lampe, der giver noget ordentligt lys.

En lektiekrog er med til at signalere over for barnet, at man tager deres skolegang seriøst, og at man støtter dem i at lave lektier. Det kan være et vigtigt signal at sende.

Share.

About Author

Comments are closed.