Lær mere om det fantastiske materiale glasfiber

0

Man kan bruge glasfiber til flere forskellige formål, og det er virkelig et fantastisk materiale. Der er f.eks. flere, der bruger det til bådbygning, reparation eller forstærkning af den ene eller anden art. Det er nemt at arbejde med glasfiber – og så er glasfiber desuden billigt! Læs mere om det fantastiske materiale i denne artikel.

Solidt og effektivt materiale

Det er klart, at man har brug for et holdbart og solidt materiale, når man skal lave reparationer på f.eks. en båd. Derfor er glasfibervæv også ganske oplagt. Glasfibervæv er ikke helt så stærkt som kulfiber, men besidder stadig en imponerende styrke. Glasfibervæv bruges dog ikke bare til både, man ser det også anvendes til biler, swimmingpools, rør, afstøbning, og meget mere.

Hvad er glasfiber?

Glasfiber er lavet af små glastråde, der er samlet til tykkere tråde. En tråd glasfiber kan faktisk indeholde omkring 20.000 glasfibre, så det siger lidt om, hvor kompakt et materiale det også er.

Hvad er glasfibervæv?

Glasfibervæv er en form for glasfibermåtte, der er lavet af glasfibre. Disse kan komme i forskellige vævningstyper, og her er det klart, at man skal vide, hvad man selv har behov for. Finder du en god forhandler af glasfibervæv, kan du helt sikkert modtage kompetent rådgivning for at finde ud af, hvad du har brug for.

Glasfiber i mange former og størrelser

Med støbeforme er det muligt at lave flere forskellige former og størrelser med glasfiber. Når der arbejdet med glasfiber, kan det ofte gøres lag for lag, hvor man efter det første lag glasfiber er hærdet kan tilføje et lag mere, så man får en ekstra solid overflade, der kan holde til lidt af hvert. Derudover bruges glasfiber som beskrevet også ofte til at reparere med, hvor det også er yderst effektivt.

Share.

About Author