Når man står mellem liv og død

0

Har du nogensinde befundet dig i en situation, eller forestillet dig at være i en situation, hvor andre har brug for netop dig til at afgøre, om det ender med liv eller død? Har du styr på din træning i førstehjælp? Hvis du er i tvivl, så bør du for din egen og andres skyld være en ambassadør i feltet, så du også selv ville kunne modtage hjælp i en afgørende situation.

At træne i førstehjælp starter med det rigtige udstyr og kendskab til udstyret. En af de helt afgørende hjælpemidler til at redde liv er en hjertestarter.

I Danmark er vi godt klar over, at tilstedeværelsen af en AED-defibrillator – altså en hjertestarter – er en afgørende hjælp, hvis ulykken sker. Hjertestarteren skal bruges til at give stød til en bevidstløs person, der ikke trækker vejret, og den kan bruges på både voksne og børn.

Fordi tiden er et så afgørende element, er det enormt vigtigt, at du både ved, hvad du laver, men særligt også at udstyret er pålideligt.

En pålidelig hjertestarter

Du kan købe en hjertestarter, hvis du eksempelvis arbejder i en institution, hvis I på vejen har aftalt at have en tilgængelig, eller hvis du underviser i førstehjælp. Det er vigtigt, at I sørger for at købe jeres hjertestarter fra en erfaren producent og leverandør, der kan garantere dens duelighed.

En hjertestarter kan koste mange penge, og derfor er det en god idé at kontakte nogle professionelle eller på anden vis indhente referencer og erfaringen fra forskellige hjertestartere.

Hjertestarteren er så udviklet, at den kan betjenes af langt de fleste. Hjertestarteren giver klare, trinvise stemmebaserede instruktioner til den, der udøver førstehjælpen.

Hvis du eller I ønsker at have en hjertestarter ved hånden, så undersøg den bedste hjertestarter allerede i dag.

Share.

About Author