Ondt i ryggen? Disse tips kan hjælpe dig

0

Ondt i ryggen er noget, som mange danskere desværre lider oftere og oftere af. Det skyldes primært, at vi driver en livsstil, som involverer mange stillesiddende timer på arbejdet og mange timer foran computeren derhjemme også. Men vi har her samlet gode råd til, der har ondt i ryggen, så du ikke skal blive gammel uden at kunne stå oprejst.

Rygbandage med støtte

Er skaden sket, kan du meget vel investere i rygbandage, som virker som en støtte til ryggen. Det er en slags dragt, som du tager på, og som støtter dig i hverdagen, uanset hvad du måtte begive dig ud i. Det er ofte ikke alene nok i sig selv at benytte en rygbandage, men det kan være en hjælp, der virker med andre initiativer til bedre rygstatur.

Sid ergonomisk på job

Ergonomi er et nøgleord i de fleste virksomheder nu om dage, fordi de fleste af os tilbringer timerne på en stol foran en computer. Pres derfor på for at få et kursus i ergonomiske siddestillinger, og efterspørg samtidig, at I kan få ergonomisk udstyr, som kan hjælpe jer på kontoret hver eneste dag. Det er helt essentielt, fordi du bruger så mange timer på job, som du gør.

Hold pauser fra skærmen ved at stå op

Selvom det er vigtigt at sidde rigtigt, bør du holde pauser, hvor du får strukket benene og ryggen ud, så du ikke konstant sidder ned på den flade. Det er ikke kun godt for ryggen, men for hele kroppen, primært lænd, bagdel og ben. De skal jo heller ikke lide overlast.

Share.

About Author