Porcelænsvaske i høj kvalitet

0

De simple porcelænsvaske er af gode grunde blevet en fast bestanddel af det klassiske badeværelses- og køkkeninventar. Den keramiske vasktype kan i høj grad være med til at skabe et eksklusivt og elegant udtryk i et hvilket som helst badeværelse eller køkken. Her er fokus på at skabe en enkel boligindretning, hvor du nemt kan kreere kontraster gennem det resterende inventar i form af farvede klinker eller skabe. En gennemført indretning er nem at skabe, når basiselementerne – i form af vasken – vælges i simple designs.

Keramikvaske i naturprodukt

Karakteristisk for stort set alle keramikvaske er, at de typisk er udført i et naturbaseret produkt, hvilket derfor gør vasktypen til det mest miljøvenlige valg. Porcelænsvaske produceres i langt de flest tilfælde af ler og glasur – en sammensætning, der samtidig udgør keramikvaskenes eksklusive udtryk.

Køb en sort keramikvask

De fleste associerer nok farven hvid med den klassiske porcelænsvask. Men flere og flere producenter er begyndt at tilbyde mere unikke varianter i farver som sort og grå. Hertil inkorporeres ofte flotte kobber- eller guldfarvede afløb, hvilket skaber en unik kontrast til den mørkere glasurnuance. En sådan vask kan for alvor være med til at skabe et statement i badeværelses- eller køkkenindretningen. Er du tilhænger af kombinationen af det klassiske og moderne, vil en sort porcelænsvask et oplagt valg for dig.

Mange porcelænsvaske fås i et væld af forskellige former og størrelser. Du kan i den forbindelse finde alt fra den klassiske runde porcelænsvask i en tidløs hvid nuance til kvadratiske keramikvaske med rå linjer. Det er med andre ord muligt at skabe mange forskellige slags udtryk med en flot porcelænsvask. Her er det kun op til dig at vælge den udtryksmæssige retning, du ønsker at skabe på badeværelset eller i køkkenet.

Share.

About Author