Ridebukser fra More-Horse.dk

0

Som rytter er man meget opmærksom på, at udstyret skal være i orden. En forkert tilpasset saddel kan give gnavsår, har du spændt trensen for hårdt er det ubehageligt for hesten, og et bid, som ikke passer til hestens mund, gør det vanskeligt at styre og ride hesten ordentligt, plus at det er forbundet med store gener for hesten ikke at kunne bide ordentligt sammen rundt om biddet. Samtidig er du sikkert også pinligt bevidst om hestens foderstand og generelle helbred. Men når det kommer til dit eget udstyr, er det også vigtigt at være bevidst.

 

Uanset om du rider flere timer om dagen, eller måske kun en ekelt time om ugen, er det vigtigt, at især dine ridebukser har en ordentlig pasform og et gennemtænkt design. Det går for eksempel ikke at ride i cowboybukser, hvor syningerne vil virke forstyrrende, fordi de sidder netop der, hvor du har kontakt med hesten. Du risikerer ikke at kunne bruge dine hjælpere ordentligt, fordi det er ubehageligt – og i værste falde kan du få gnavsår af de ru stof og de kraftige syninger. Joggingbukser er også et no go, da de sidder for løst og er for glatte i stoffet, så du ikke kan holde dig fast i saddelen.

 

De optimale ridebukser finder du hos More-Horse.dk, som fører alle de kendte og mest velrenommerede mærker inden for ridetøj: Pikeur, Kingsland, Cavallo, Waldhausen, HV Polo og mange flere. Med et par ridebukser fra More-Horse.dk er du garanteret et par slidstærke ridebukser i et gennemtænkt design, som kan holde til lidt af hvert og samtidig sidder perfekt. Uanset om du er til full grip eller knæ-grip, høj eller lav talje eller måske helskind, er der i webshoppen hos More-Horse.dk en model, der passer præcis til dig.

 

Når du køber ridebukser hos More-Horse.dk får du fri fragt og varen leveret lige til døren – og naturligvis fjorten dages fuld fortrydelsesret.

Share.

About Author