Skab kreative løsninger med vejstriber og vejmarkeringer

0

Hvis du vil lave offentlige udendørs rum mere indbydende eller måske skrue op for børns kreativitet på legepladsen, så kan vejstriber og DecoMark være svaret til dig. DecoMark er færdiglavede vejmarkeringer i forskellige modeller, som for eksempel en hinkerude, som du kan placere udenfor på asfalt. Hos Ramudden Vejsikring har vi et stort udvalg af både vejstriber og DecoMark.

Styr det hele selv

Hvis du selv har kreative fingre og vil skabe et fantasifuldt område på for eksempel en legeplads, så kan du investere i helt normale vejstriber, hvor du selv styrer, hvor striberne skal være. Dette kan være en fordel, hvis pladsen du har at gøre med er meget specielt indrettet. Vejstriber kan også hjælpe med at guide trafikanter, der hvor du måske har brug for midlertidig parkeringspladser. Vejstriber kan altså bruges til et væld af ting og kan både sørge for sikkerhed, men også skrue op for kreativiteten.

DecoMark til børnene

Når du investerer i kreative markeringer fra DecoMark investerer du også i timer og timer fulde af leg. Du kan blandt andet købe færdiglavede markeringer i form a tabeller, hinkeruder, ordklasser, talremser og meget mere. På den måde opfordrer du til både læring og leg på samme tid. Vi ved alle sammen efterhånden at learning by doing er favorabelt for de fleste, og det at komme udenfor og bruge kroppen til at lære kan booste børns læring. Hos Ramudden Vejsikring har vi et solidt udvalg af de flotte og farverige DecoMark markeringer.

Slip fantasien løs

Hvis du ønsker at skræddersy din egen markering med vejstriber, så kan du også kontakte os og tage et kig i vores Be Creative katalog, hvor du kan blive inspireret til at lave dine helt egne kreationer. Kontakt os allerede i dag og hør mere om dine muligheder.

Share.

About Author