Skru op for sundheden med økologisk firmafrugt

0

Det kan være svært at huske at få spist 6 stykker frugt om dagen som anbefalet. Især hvis man glemmer at få et æble eller en banan med i tasken, når man skal på arbejde. Med økologisk firmafrugt kan du gøre sundhed meget mere tilgængeligt for dig og dine medarbejdere og dermed booste både trivsel og immunforsvar på din arbejdsplads.

De bedste frugter

Bestiller du firmafrugt fra Frugt Ordning, så er du sikker på at sætte tænderne i de saftigste og mest friske frugter på markedet. Vi sørger for at købe frugt ind i den højeste kvalitet, så du roligt kan dele ud af firmafrugtpakken, når den ankommer på dit dørtrin. Finder du ud af, at der altid ligger ferskner eller pærer tilbage efter en hel dag, så kan du sagtens ændre din bestilling alt efter hvilke frugter, I nyder allermest på din arbejdsplads. Firmafrugt er derudover en fantastisk måde at forbedre dine medarbejderes helbred, hvilket kan betyde færre sygedage samt et højere humor og mere stabilt blodsukker.

Løsninger, der passer perfekt til dig

Hos Frugt Ordning kan du bestille lige præcis den mængde frugt, du har brug for. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, så du undgår madspild i tilfælde af, at ingen kan tåle bananer eller stenfrugter på din arbejdsplads. Det er altid ærgerligt at smide mad ud, så en skræddersyet løsning med økologisk firmafrugt kan altså lette på samvittigheden. At bestille frugt hos os er derudover også miljøvenligt, hvis du vælger en pakke med årstidens frugter. På den måde belaster man miljøet mindre, fordi frugterne naturligt hænger på træerne, så at sige. Har du en stor arbejdsplads, så er det stadig intet problem for os. Vi leverer til både små virksomheder såvel som store. Alle skal kunne have del i sundheden.

Tjek vores pakker ud

Tag et kig på vores hjemmeside og sammensæt din firmafrugtspakke allerede i dag. Har du spørgsmål eller andre henvendelser, så er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os. Hvis du bare har lyst til at høre om de forskellige muligheder, du har, så er det ganske uforpligtende at tage en snak med os. Grib telefonen eller computeren og hør mere om, hvordan du sikrer en sund hverdag på arbejdspladsen og samtidig forbedrer sundhed og morale. Start din frugtrejse allerede i dag.

Share.

About Author