Stort udvalg og høj kvalitet til hund, kat og dyreejer

0

Dollardog.dk har et stort udvalg af hundeudstyr samt produkter til katte og dyreejere. Her finder du eksempelvis foder, udstyr og plejeprodukter til de firbenede samt beklædning, bandager og hunderelaterede produkter til de tobenede.

Hos Dollardog.dk vægter de god kvalitet og funktionalitet højt og fører derfor kun mærker, som lever op til skrappe krav herom. Du finder bl.a. produkter fra Hurrta, Hunter, Kong, Oster og mange andre kvalitetsbevidste mærker til dyr og mennesker.

Alt til hund og kat

I hunde-kategorien finder du alt indenfor foder, kosttilskud, godbidder og snacks til de firbenede venner. Dollardog har stort udvalg af BARF-foder, som er sundt for din hund enten som din hunds fulde diet eller som supplement til tørfoder.

Dollardog har også udstyr såsom hundesenge, tæpper, halsbånd, liner, seler, dækkener, skåle, transportbure og alt andet, du som hundeejer skal bruge. Derudover er der produkter til pelspleje, hygiejne, adfærd, træning og agility samt lovpligtige hundetegn.

Er du i stedet katteejer, er her også produkter for dig. Bl.a. finder du foder, snacks og kosttilskud samt pelspleje og hygiejneprodukter. Også udstyr som skåle, senge, halsbånd og seler samt et stort udvalg af legetøj og kradsemiljøer. Alt hvad forkælede katte har brug for.

Blandt produktkategorierne finder du også hunde/katteapoteket, hvor du kan købe håndkøbsmedicin og vitaminer til dit kæledyr. Hertil kommer en række naturlige og effektive produkter til forebyggelse mod utøj, hvor du bl.a. finder sprays, shampooer og fodertilskud.

Alt til dyreejeren

Til de tobenede fås et bredt udvalg af sundhedsvenlige Back On Track-produkter, som hjælper på smerter og ømhed i muskler og led. Her finder du bandager, handsker, nakkevarmere og langt undertøj, som øger varme og blodcirkulationen i kroppen.

Derudover fører Dollardog.dk også et udvalg af souvenirs til dedikerede hundeelskere. F.eks. skilte, billeder, bøger, og figurer med mere, som alt sammen har menneskets bedste ven i fokus.

Blandt kategorierne finder du ligeledes produktnyheder for shoppen, hvor du kan se de nyeste tilføjelser til det store sortiment. Ligeledes er der altid gode tilbud og pakkeløsninger at hente, hvor du kan spare penge og/eller købe anbefalede produktpakker til f.eks. pelspleje.

Har du en ven eller familiemedlem, som er en glad hunde- eller katteejer, kan du også vælge at give denne et gavekort til butikken, så de selv kan vælge de rigtige produkter til deres firbenede familiemedlemmer.

Share.

About Author

Leave A Reply