Transportable massagebrikse fra Acupunctureshop.com

0

Hvis du i det daglige arbejder mange timer på klinik eller evt. i praksis som behandler – det være sig for eksempel massage terapeut, zoneterapeut, kiropraktor, akupunktør, kinesiolog, osteopat eller måske fysioterapeut – kender du alt til vigtigheden af at have det rette udstyr. Klienter, som opsøger dig, er typisk anspændte og med slidte, måske endda betændte, led, og har brug for at føle sig trygge for at kunne slappe ordentligt af og modtage behandlingen. Næsten ligegyldigt hvor dygtig behandleren er, får klienten ikke det optimale ud af sin behandling, hvis ikke han eller hun føler sig afslappet, tryg og veltilpas.

Derfor har du brug for et solidt og stabilt leje, som kan tåle vægten af patienten uden at vakle. Samtidig skal det kunne holde til, at du lægger kræfterne i, især hvis du arbejder med ledmanipulation, fysiurgisk massage eller sportsmassage. Det er også en fordel, hvis briksen kan indstilles i højden og længden, og at hovedstøtten kan trækkes ud, så nakkens naturlige kurvatur følges. Ellers risikerer klienten at ligge i en uhensigtsmæssig stilling, hvilket igen fører til et sparsomt udbytte af behandlingen.

Hos Acupunctureshop.com finder du et bredt og varieret udvalg af transportable massagebrikse, som passer til enhver type praksis og ethvert formål. Acupunctureshop.dk fører udelukkende massagebrikse fra velrenommerede brands, og samtlige produkter lever op til de gældende sikkerheds standarder og regulativer. Alle massagebrikse fra Acupunctureshop.com er udført i slidstærke kvalitetsmaterialer, hvilket er din garanti for, at din massagebriks holder i mange år og til mange justeringer hver dag året rundt.

Gå på opdagelse i Acupunctureshop.com’s store sortiment. Her finder du massagebrikse af mærkerne Lojer, CAIR, BTL /MedHelp, Weelko, ErgoStyle og Naggura. Du finder alt fra sammenklappelige massagebrikse, som især er velegnet til den mobile massør, til super fleksible kiropraktorbrikse med et væld af indstillingsmuligheder og en særdeles høj grad af fleksibilitet. Alle elektriske massagebrikse kommer komplet med fjernbetjening for den højest mulige grad af aflastning for behandleren – du slipper med andre ord for at bakse med manuelle indstillinger under behandlingen.

Især finske Lojer er populært blandt vore kunder, på grund af briksens mange anvendelsesmuligheder og forholdsvis lave prisleje. Massagebrikse fra Lojer holder en usædvaligt høj standard, er lette at flytte rundt på, og egner sig til alle typer praksis. Således kan du sagtens have Lojer massagebrikse i alle dine behandlerrum, selv hvis din klinik både bruges af kiropraktorer, fysioterapeuter, massører og andre type manuelle behandlere. Lojer massagebrikse fås i mange flotte farver og med flere udvidelsesmuligheder, som også kan købes på Acupunctureshop.dk, for eksempel hovedstøtter, armlæn, og papirruller.

Et andet populært mærke er spanske Naggura, hvis massagebrikse med deres enkle og tidløse design passer ind i enhver klinik eller massage praksis. De smukke brikse er lette at rengøre og har et trinløst indstillingssystem, som giver en ekstremt høj grad af fleksibilitet.

De super højteknologiske kiropraktor brikse fra ErgoStyle konverteres let til en massagestol, og kan indstilles på et utal af forskellige måder – blandt andet med mulighed for drænage – og kommer med mulighed for tilt, elevation, fremad drop, toggle drop med justerbare ansigts puder.

Share.

About Author