Bliv klogere på dine smerter og behandlingsformer

0

Mange flere danskere end du måske lige regner med, lever dagligt med smerter i nakken, skulderne eller ryggen. Det er blevet en del af manges hverdag, og alt for mange ser det som en naturlig konsekvens af f.eks. hårdt arbejde, og de lever derfor med de problematikker, som følger med.

Den moderne smerteforskning har koncentreret sig om, hvordan man kan anskue smertebehandling gennem andre elementer end de biomekaniske. Dette er gjort for at finde nye alternativer til behandlingen, som ikke behøver involvere medicin eller i værste tilfælde operation.

Derfor kan de nu tilbyde f.eks. nakkesmerter-behandling, der også tager faktorer som stress, arbejdsmiljø eller kost med i deres overvejelser. Det er ikke kun for selv at blive klogere på, hvor smerter stammer fra, men samtidigt for at uddanne dig i dine egne smerteforhold.

En behandling der tager afsæt i dig

Med afsæt i dine personlige forhold kan de skræddersy behandlingen til lige præcis dig. Hvis du lider under længerevarende nakkesmerter, oplever du formentlig også, at dit aktivitetsniveau er nedsat. Genoptræningen fokuserer derfor på, hvordan du igen kan blive mere fysisk aktiv og opleve at blive smertefri.

Genoptræningen fokuserer også på, at du gennem øvelser, træning, uddannelse og generel rådgivning kan lære at tackle din egen situation. På den måde kan du se frem til at blive mindre afhængig af behandlere i fremtiden.

Behandlingsformen er særligt også en mulighed for dig, der lider af hold i nakken, piskesmæld, diskusprolaps og lignende.

Hvis det lyder som noget for dig, så kan du i dag tage kontakt og lære mere om mulighederne for at få en gratis og uforpligtende konsultation. Sammen vil I forventningsafstemme og gennemgå dine ønsker og behov, så du får det bedste behandlingsforløb.

Share.

About Author