3 smarte stykker udstyr til byggepladsen

0

Går du også altid og tænker over, hvordan du kan optimere hverdagen for de mange håndværkere, som du sender ud på nye opgaver? Så har du den rigtige tilgang til det at drive virksomhed. Vi vil derfor gerne her belønne dig med tre tips til, hvad du kan implementere for at sikre dig, at dine ansatte kan komme fremad i arbejdet.

Brug en vinduesløfter

Skal du ud på en stor opgave, hvor der skal monteres rigtig mange vinduer? Det er først og fremmest utroligt tungt at bære rundt på vinduer, men den økonomiske risiko, som man tager ved at løfte dem to personer, er også stor, fordi vinduer er dyre, hvis de skulle gå i stykker. Brug derfor en vinduesløfter, når du skal montere vinduer. Du sparer dine medarbejdere, og du sparer potentielle skader.

Ladkran til den store varebil

Til alle typer af opgaver får man brug for at løfte tungt udstyr, hvilket man sjældent blot kan klare én mand. Her til kan du bruge en ladkran, som kan sættes op i varebilen, og som kan hjælpe dig med at få enheden op igen, når du kører igen. Det er hurtigt, smart og effektivt, og så behøves den heller ikke fylde ret meget.

Sikkerhedssko

Det lyder måske basalt, men sikkerhedssko til dine ansatte er den måske bedste investering, du kan foretage dig. Du udviser, at du kerer dig om dine ansattes arbejdsforhold, og du kan være med til at undgå slemme og til tider invaliderende skader, som der ikke kan rettes op på. Det er ikke dyrt, men samtidig kan der ikke sættes en pris på værdien.

Share.

About Author