3 tips til at forbedre sikkerheden i det private

0

Selvom corona har været et år, hvor der ikke ligefrem har været de bedste betingelser for tyvene til at bryde ind, så er de klar til at gå i krig igen, når vi kommer tilbage på arbejdsmarkedet og er ude at rejse. Derfor har vi i denne artikel samlet tre gode råd til dig, som gerne vil optimere på sikkerheden derhjemme i det private.

Udskift låsekassen

Låsekassen er det store element, som binder låsen fast til døren, og den kan have brug for en udskiftning – særligt, hvis du bor i et gammelt hus, hvor det ikke er blevet gjort nogensinde. Der udvikles konstant stærkere låsekasser, og du skal ikke være bange for, om den passer, fordi nyere låsekasser udvikles til gamle døre med henblik på netop en potentiel udskiftning.

Nye låse til vinduerne

Hvis tyven ikke kan komme igennem døren, så er afsides vinduer den bedste mulighed for dem. Derfor bør du overveje at optimere på vinduerne med nye låse, som holder bedre fast, når de forsøger at brække vinduet op. Ingen tyve ønsker nemlig at smadre vinduer, da det i mange tilfælde larmer mere, end de har brug for i situationen.

Installer alarmer og sæt skilte op

Alarmer har en skræmmende effekt, fordi det stresser tyven i det, de kommer ind i huset. Hvis der med det samme går en alarm, vil de typisk skynde sig ud igen, så der ikke kommer nogen store vagtfyre med assistance fra politiet. God skiltning kan ligeledes være med til at styrke en præventiv effekt, som er den mest ideelle effekt, fordi ingen ønsker uventet besøg.

Share.

About Author