Gør dig selv og dine kolleger en tjeneste og find nogle gode ergonomiske kontorstole

0

Ville du sove i en dårlig seng hver nat? Otte timer i træk hver nat. En seng, der gav dig ondt i nakken, ryggen eller skuldrene. De fleste ville ikke finde sig i det særlig længe. De ville gå ud og købe en topmadras, så de kan sove ordentligt.

Mange mennesker må dog finde sig i at sidde på dårlige kontorstole otte timer om dagen fem dage om ugen. Kontorstole, der ikke er ergomisk korrekte, og derfor kan give ondt i ryggen, nakken eller skuldrene. Hvis du står for at købe møbler til jeres kontor, er det derfor vigtigt, at du køber nogle gode ergonomiske kontorstole til dine kolleger. Du kan med fordel starte med at se på kontormoebler.dk. De har et bredt udvalg af kontorstole.

Alle stolene er testet af kontormoebler.dk’s egne medarbejdere. Man kan derfor være sikker på, at de er i en god kvalitet, og at de er gode at sidde på.

Med de ergonomiske stole er der tænkt over, hvordan kroppen er skabt, og hvad der passer bedst til den. Det er kun indenfor ganske kort tid, at mennesket er begyndt at sidde ned størstedelen af tiden. Tidligere vandrede man fra sted til sted, eller man arbejdede med fysisk hårdt arbejde. Menneskekroppen er derfor i virkeligheden slet ikke vant til at skulle sidde så meget ned. Det er man nødt til at tage højde for, når man laver en ergonomisk stol.

For en ergonomisk stol er det både vigtigt, at den giver ordentlig støtte, når man sidder ned, men det er mindst lige så vigtigt, at den giver mulighed for, at man sidde i forskellige stillinger. Når man kan skifte mellem forskellige stillinger, belaster man ikke kroppen lige så meget. Det er derfor klart at foretrække. Man får mulighed for at skifte mellem forskellige stillinger ved for eksempel at kunne vippe ryglænet på stolen. Det kan også være, at man kan vippe sædet. Eller køre det frem og tilbage.

En af de bedste løsninger er at få en støttestol eller en sadelstol. Det er en stol, hvor der kun er noget, man kan sidde på. Man skal altså selv holde sin ryg. Det giver altså rigtig mange rygmuskler, og det ansporer også en til hyppigt at rejse sig op. Så kan man bruge sit hæve-sænke bord. Det kræver dog også nogle gode rygmuskler, og det er ikke alle, der har dem. De fleste foretrækker derfor en stol med ryglæn.

 

Share.

About Author

Comments are closed.